GRATIS VERZENDING > €60,-

Help 150 kinderen in Nepal de winter door

Op 25 april 2015 is Nepal getroffen door een enorme aardbeving. 9000 mensen kwamen om en 3,5 miljoen (!) mensen raakten dakloos. Hulpverlening kwam op grote schaal snel op gang, maar na een korte periode van wereldwijde hulp is Nepal naar de achtergrond verdwenen. Hulp komt uitsluitend nog mondjesmaat en 2 jaar na de aardbeving leeft 70% van de bevolking nog steeds in tijdelijke opvang en wordt het land getekend door ruïnes. 

De armoede en de schade die de aardbeving heeft veroorzaakt vormt nog steeds een enorm groot probleem. Met name de kinderen in Nepal zijn hier de dupe van. Daarom willen wij iets doen voor de kinderen in Nepal en hebben wij ons het volgende doel gesteld:

 

150 kinderen in Nepal van kleding voorzien tijdens de winter van 2017.

Hoe gaan we dit doen?

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een van de meest betrouwbare organisaties voor kinderen in Nepal.

De Nepal Youth Foundation geeft jonge kinderen in Nepal een betere toekomst. Deze organisatie helpt dakloze kinderen en kinderen die hun ouders zijn verloren. 

De Nepal Youth Foundation zorgt voor onderwijs, onderdak, eten en kleding. Ruim 86% van de donaties die binnenkomen wordt gebruikt om het leven van de kinderen te verbeteren.

 

Samenwerking

Wij houden de handen van onze klanten warm tijdens de winter. Ook de kinderen in Nepal verdienen het om zich warm te kunnen kleden in de winter.  

Daarom gaan we samen met de Nepal Youth Foundation er voor zorgen dat 150 kindere tijdens de winter van 2017 voorzien worden van kleding en schoenen. 

Help jij mee? Van elke aankoop bij Leren-Handschoenen.nl doneren wij een vast % aan ons uiteindelijke doel om 150 kinderen te kleden, en krijgt elk kind een setje kleding en een paar schoenen. 

Zodra het volledige bedrag is opgehaald zorgt de Nepal Youth Foundation ervoor dat de kleding en schoenen terechtkomt bij de kinderen die het het hardste nodig hebben. Dit gaan wij zorgvuldig documenteren zodat jullie kunnen zien wat we samen hebben gerealiseerd en hebben kunnen betekenen voor deze kinderen.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media waar wij onze voortgang met jullie gaan delen. Op onze websites plaatsen wij tevens een balk waarop de voortgang naar het bereiken van ons doel zichtbaar is. Op deze manier kan iedereen zien hoe ver we zijn met het bereiken van dit doel.

 

Bedankt voor jullie steun,

 

Team Schwartz & von Halen & Nepal Youth Foundation

Kinderen in Nepal - Schwartz & von Halen 

Meer info

 
  .