PREMIUM KWALITEIT LEDEREN HANDSCHOENEN

Welke maat handschoenen heb ik?

De juiste maat handschoenen is belangrijk

Bij het kopen van jouw leren en suède dames of heren handschoenen, is het belangrijk dat de maat van de handschoenen overeenkomt met de maat van je hand. Goed passende leren of suède handschoenen is essentieel voor de vorm van de handschoenen maar ook voor de functionaliteit van de handschoenen. Bij Schwartz & von Halen maken we gebruik van Europese maatvorming. Een te kleine maat leren of suède handschoenen zal je handen afknellen, een te grote maat handschoenen zal niet volledig aansluiten op je hand en daardoor zal de functionaliteit om warmte vast te houden verminderen. 

Welke maat handschoenen heb ik?

Bij Schwartz & von Halen proberen wij je uiteraard zo goed mogelijk te helpen bij de keuze voor een mooi paar leren of suède handschoenen, en de daarbij horende maat. Wij zijn erachter gekomen dat de maat van jouw handschoenen sterk overeenkomt met je schoenmaat. Daarom hebben wij een nieuwe methode ontwikkeld om snel en eenvoudig jouw handschoen maat te achterhalen. Lees in de tabel hieronder jouw schoenmaat af en dan weet je ook meteen welke handschoen maat je hebt. Ook handig als je de handschoenen als cadeautje voor iemand wil bestellen maar je weet niet de afmetingen van zijn of haar hand, je hoeft nu alleen maar de schoenmaat te weten. De bovenste tabel is voor heren en de onderste tabel is voor dames.


Heren


Dames


Ruil jouw handschoenen gratis om voor een andere maat

Indien achteraf toch blijkt dat de door jou gekozen maat te groot of te klein is, kan je de handschoenen gratis omruilen voor een andere maat. Lees hier hoe je je handschoenen gratis kan ruilen voor een andere maat.