GRATIS VERZENDING > €60,-

Hoe ruil of retourneer ik mijn leren handschoenen of muts?

Helaas kan het voorkomen dat de maat van de door jou gekochte leren of suède handschoenen of muts te groot of te klein is. Het kan ook zijn dat je liever een ander model wenst, of dat bijvoorbeeld  handschoenen gewoonweg niet bevallen. Uiteraard staan wij ook dan voor je klaar om te helpen bij het omruilen voor een andere maat, het kiezen van een ander model of het terugbetalen van het aankoopbedrag.

  Maat omruilen

Als de maat van de door jou gekochte heren of dames handschoen te groot of te klein is, kun je de leren en suède handschoenen geheel kosteloos en zonder postzegels naar ons retour sturen en omruilen voor een andere maat. Print het RETOURFORMULIER uit, vul het in, geef aan welke nieuwe maat je wenst, en stuur het samen met de handschoenen via ons antwoordnummer naar het retouradres dat u onder aan deze pagina kunt vinden. Retourneer de handschoenen als brievenbuspakje en niet als pakket. Je kunt het brievenbuspakje met antwoordnummer gewoon via de brievenbus naar ons terugsturen.

Zodra wij jouw leren of suède handschoenen retour hebben ontvangen, sturen wij gratis het nieuwe paar handschoenen met de juiste maat naar je toe! Deze zul je binnen 2 werkdagen ontvangen.

Ander model handschoenen of aankoopbedrag retour

Indien je jouw handschoenen wil ruilen voor een ander model uit ons assortiment, of je aankoop is toch niet helemaal naar wens, dan kun je de leren of suède handschoenen geheel kosteloos en zonder postzegels naar ons terugsturen. Print het RETOURFORMULIER uit, vul het in, en stuur het samen met de handschoenen via ons antwoordnummer naar het retouradres dat je hieronder kunt vinden. Retourneer je handschoenen als brievenbuspakje en niet als pakket. Je kunt het brievenbuspakje met antwoordnummer gewoon via de brievenbus naar ons terugsturen.
Indien je een ander model handschoenen wenst, dan kun je zelf via onze website een ander model bestellen.

Retouradres:
Schwartz & von Halen
Antwoordnummer 645
9700 WB Groningen

BELANGRIJK: RETOURNEER DE HANDSCHOENEN ALS BRIEVENBUSPAKJE, EN NIET ALS PAKKET! DE RETOURKOSTEN DIE WIJ BETALEN VOOR EEN PAKKET ZIJN NAMELIJK VEEL HOGER. INDIEN JE TOCH VOOR EEN PAKKET KIEST ZULLEN DEZE KOSTEN AAN JOUW WORDEN VERREKEND.