PREMIUM KWALITEIT LEDEREN HANDSCHOENEN

Voordelen van leren handschoenen

Veel leren handschoenen worden gedragen omdat ze praktisch handig zijn, maar ook vaak ter bescherming bij bepaalde beroepen en werkzaamheden. Leren handschoenen zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren. Bij Leren-Handschoenen.nl verkopen wij zowel handschoenen voor dames als voor heren. Elk paar is verschillend, net zoals bij iedereen zijn kledingsmaak verschillend is.


Voordelen Leren-handschoenen.nl

Help kinderen in Nepal

Voor aankomende winter hebben wij ons als doel gesteld 50 kinderen van kleding te voorzien in Nepal. Van elke aankoop via www.leren-handschoenen.nl en www.schwartz-vonhalen.nl gaat een deel naar het kopen van kleding voor de kinderen.

Bescherming tegen de kou

Het belangrijkste voordeel van leren handschoenen is natuurlijk het beschermen tegen de elementen. Leren handschoenen beschermen je perfect tijdens de natte herfst en de koude winter.

Stijlvol & Multifunctioneel

Een ander groot voordeel is dat de leren handschoenen van Schwartz & von Halen stijlvol zijn. Veel mensen dragen leren handschoenen om er modieus uit te zien. Leren handschoenen kunnen goed gecombineerd worden met verschillende jassen, mutsen, hoeden en schoenen. Stijlvolle handschoenen passen perfect bij een scala aan outfits, denk bijvoorbeeld aan handschoenen bij een pak of handschoenen bij een trouwerij.

Goede pasvorm

Wanneer je een paar handschoenen kiest is het belangrijk dat je handschoen er niet alleen goed uit ziet maar dat deze ook goed past. Probeer je nieuwe leren handschoenen altijd eerst uit op de hand waarmee je schrijft. De handschoen moet strak zitten maar wel ruimte over laten om je handen en vingers comfortabel te bewegen.

Touchscreen functie

Een aantal van onze modellen heeft een touchscreen functie. Zo hoef je de handschoenen niet uit te doen tijdens koude periodes om je telefoon te gebruiken.

Touchscreen modellen:

 

Meer informatie: