GRATIS VERZENDING > €60,-

Leersoorten Handschoenen

Schwartz-von-halen-leersoorten-leren-handschoenen

.

Wij vinden het belangrijk dat de handschoenen op Leren-handschoenen.nl van topkwaliteit zijn en dat alleen de beste leersoorten gebruikt worden. Ons assortiment handschoenen bestaat uit verschillen types en soorten leer, op die manier kan jij een paar handschoenen uitzoeken die bij je past. Om jou als klant meer inzicht te geven in de verschillende leersoorten hebben wij een lijstje van de leersoorten gemaakt die aangeboden worden op onze website. Daarbij informatie over de voordelen van elke leersoort en welke producten wij aanbieden per leersoort.

Hertenleer

Hertenleer is een zeer duurzaam en compacte vorm van leer. Het leer is hierdoor ideaal voor verschillende kledingstukken. Hertenleer wordt veel gebruikt voor jassen, leren handschoenen en leren tassen. Het leer is erg soepel en naar mate het meer gedragen wordt steeds zachter. Het is de perfecte keuze voor stevigheid en een lange levensduur met een zachte elegante uitstraling. 

Heren Handschoenen

Nappa Leer

Ons Nappa leer is afkomstig van herten leer. Nappa leer is een van de meest luxe leersoorten verkrijgbaar. Het leer is bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid. 

Heren Handschoenen

Koeienleer

Koeienleer is een veel voorkomende leersoort. Het is erg sterk en heeft een lange levensduur. Ook is koeienleer bestand tegen water. Koeienleer biedt enorm veel bescherming al kan het wel even duren voordat het leer wat soepeler wordt. De stijve textuur zorgt voor een iets langere indraagtijd.

Heren Handschoenen

Geitenleer

Geitenleer is zachter, lichter en flexibeler dan koeienleer. Het is een zeer duurzaam materiaal. Geitenleer gaat er over een langere periode steeds mooier uitzien. Vanwege de soepelheid van dit leer wordt geitenleer ook veel gebruikt voor praktische leren kleding.

Dames Handschoenen

Schapenleer

Schapenleer is een zachte leersoort die veel overeenkomsten vertoond met koeien en geitenleer. Schapenleer is erg bekend omdat de populaire Uggs van schapenleer worden gemaakt. Schapenleer voelt zeer soepel en zacht aan waardoor je veel draagcomfort ervaart. 

Heren Handschoenen

Dames Handschoenen