Gratis ruilen & retourneren inc. Track & Trace
  30 dagen bedenktijd
 1 jaar garantie op alle handschoenen

Niet de juiste maat besteld of toch niet helemaal tevreden met de gekochte handschoenen? Geen nood, ook dan staan wij uiteraard voor je klaar. Er zijn 3 opties: 

Optie 1: Maat omruilen

Als de maat van jouw handschoenen te groot of te klein is kun je de handschoenen gratis ruilen voor een andere maat. Volg de 3 stappen hieronder:

1. Mail naar retour@schwartz-vonhalen.nl jouw bestelnummer met het verzoek om een retourlabel. Wij maken dan een retourlabel voor je aan en die mailen we naar je toe. 
2. Print het Retourformulier uit, vul het in, stop het in het retourpakketje. 
3. Plak het retourlabel uit stap 1 op je pakketje en lever het pakketje in bij één van de 750 DPD pickup parcelshops in het land. Klik hier om te zien waar die bij jou in de buurt zit.

Je kunt jouw retourzending nu volgen middels de Track & Trace link die je gekregen hebt. Wij zullen het retour pakketje binnen enkele dagen ontvangen en daarna sturen wij gratis de nieuwe maat naar je toe. 

Belangrijk!
- Aangezien je de maat gaat ruilen hoef je alleen maar de handschoenen retour te sturen. Het katoenen zakje, de ledergel en overige dingen hoef je niet mee retour te sturen.
- Het is handig om de handschoenen te retourneren in het (brievenbus)pakje waar je de handschoenen in hebt ontvangen. 

Optie 2: Geld retour of ander model kopen

Indien je een ander model wenst of wanneer de aankoop niet helemaal naar wens is, kun je de handschoenen uiteraard ook gratis naar ons terugsturen. Wij storten dan het aankoopbedrag terug via de betaalmethode van de bestelling. Volg de 3 stappen hieronder:

1. Mail naar retour@schwartz-vonhalen.nl jouw bestelnummer met het verzoek om een retourlabel. Wij maken dan een retourlabel voor je aan en die mailen we naar je toe. 

2. Print het Retourformulier uit, vul het in, stop het in het retourpakketje. 
3. Plak het retourlabel uit stap 1 op je pakketje en lever het pakketje in bij één van de 750 DPD pickup parcelshops in het land. Klik hier om te zien waar die bij jou in de buurt zit.

Je kunt jouw retourzending nu volgen middels de Track & Trace link die je gekregen hebt. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben zullen wij het aankoopbedrag op jouw rekening terugstorten. 

Belangrijk!
- Aangezien je het aankoopbedrag terug wenst dien je alles te retourneren: handschoenen, het katoenen zakje en de ledergel. Cadeauverpakking vergoeden wij niet dus die mag je houden. 
Het is handig om de handschoenen te retourneren in het (brievenbus)pakje waar je de handschoenen in hebt ontvangen. 


Optie 3: Product defect

Heel soms kan het voorkomen dat een stikseltje of iets anders los zit aan de handschoenen. Stuur in dat geval eerst even een foto naar info@leren-handschoenen.nl en vermeld daarbij het bestelnummer. Dan gaan we samen opzoek naar een geschikte oplossing.