GRATIS VERZENDING > €60,-

Hoe gaat de verzending in zijn werk?

DHL verzending Jack & Lumber

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, de volgende dag geleverd

Gratis verzending vanaf €60,-

Thuis blijven niet nodig, het pas door de brievenbus

Levertijd van mijn bestelling

Heb jij je leren handschoenen of muts op een werkdag voor 15.00 uur besteld, dan zal deze de volgende dag al geleverd worden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden respectievelijk op maandag en dinsdag geleverd. Heb je bij ons een mooie paar leren handschoenen besteld en woon je in België, dan word je bestelling binnen 2 á 3  werkdagen bij je bezorgd.

Volg je bestelling via Track & Trace

Jouw bestelling wordt snel en veilig verzonden en afgeleverd door de pakketdienst van DHL. Bij Leren-Handschoenen.nl worden alle bestellingen standaard verzonden met Track & Trace, hierdoor kun je de producten altijd volgen tijdens de zending. Zodra jouw leren handschoenen of muts verzonden is, word je hiervan op de hoogte gesteld via een email. Vervolgens krijg je een email van DHL met een link naar de Track & Trace zodat je de zending te volgen.


Thuis blijven niet nodig, het past door de brievenbus

Omdat de leren en suède handschoenen en de wollen mutsen (in het geval van maximaal 2 paar) door de brievenbus past, wordt dit verstuurd als brievenbuspakje en hoef je op de dag van ontvangst niet perse thuis te zijn. Wanneer je een bestelling plaatst bestaande uit meer dan 2 artikelen (of cadeauverpakking bestelt), dan zal dit als pakket worden verstuurd en afgegeven worden aan de deur. 

Tip:  Ben je niet vaak thuis? Laat dan je leren handschoenen of muts op je werk, bij vrienden of bij familie afleveren.

Verzendkosten in Nederland (België), Europa & Wereldwijd

Verzending Nederland & België: €2,95 & gratis boven €60,- (inclusief Track & Trace)
Verzending Europa: €9,95 & gratis boven €115,- (inclusief Track & Trace)
Verzending Wereldwijd: €15,95 & gratis boven €180,- (inclusief Track & Trace)